Βιογραφικό

ekdofullo

Η Αλεξία Σταθάκη γεννήθηκε στο Μόναχο-Γερμανίας τον Ιούλιο του 1992. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της πάνω στη Ψυχολογία στο αντίστοιχο τμήμα της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έκτοτε έχει αποκτήσει γνώσεις, εργαλεία και εμπειρία σε ένα ποικίλους κλάδους της Ψυχολογίας, χάρη στην ενεργή δραστηριότητά της αυτά τα χρόνια.

Μεταξύ άλλων, έχει συνεργαστεί με το Κέντρο Κακοποιημένων Γυναικών/Ε.Κ.Α.Ψ.Υ, το Σωματείο Υποστήριξης Ψωριασικών Ασθενών «ΚΑΛΥΨΩ», και την Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ, τόσο κλινικά όσο και ερευνητικά. Μέχρι σήμερα, η Αλεξία Σταθάκη έχει διανύσει μία ενεργή δραστηριότητα τόσο στον ιδιωτικό όσο και τον δημόσιο τομέα σε Ελλάδα και Γερμανία. Σήμερα, παραμένει ενεργή στον ιδιωτικό τομέα, παρέχοντας υπηρεσίες σε παιδιά, ενήλικες και οργανισμούς.

Πάντα ενήμερη για τις επιστημονικές εξελίξεις μέσα από συνέδρια, ημερίδες και σεμινάρια, μα πάνω από όλα ενήμερη μέσα από τις προσωπικές εμπειρίες των ανθρώπων, διευθύνει και αρθρογραφεί την ιστοσελίδα ΨΥΧΟΛΟΥΓΕΙΑ, ενώ εκδίδει και το πρώτο της βιβλίο με τίτλο: ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ